Voedingsadvies en Coaching

Voedingsadvies toepassen maar hoe?

Met voedingsadvies helpen wij jou een handje met het begrijpen hoe je je voeding kunt aanpassen om verschillende doelen te behalen. Denk maar aan afvallen, aankomen of misschien wel specifiek om een top prestatie te leveren tijdens een wedstrijd.

Eten, trainen maar niet afvallen?!

Hoe vaak je ook traint, als je te veel eet zal je niet afvallen en als je te weinig eet zal je ook niet aankomen. Zo simpel is het allemaal of toch niet?

Voeding is het belangrijkste onderdeel om af te vallen of juist om aan te komen. Het is belangrijk om hier een balans in te vinden.

Gebruik onze app!

Met onze app kun je gemakkelijk je eigen week vol plannen met gezonde maaltijden en vervolgens gemakkelijk een boodschappenlijst uitdraaien! 

Wel meer dan 100 verschillende recepten afgestemd op jou eigen doel om resultaat gericht bezig te gaan!

Voedingsadvies en Coaching bij Fitnessclub Energy

Geen dieet?!

Vandaag de dag heeft het woord ‘dieet’ nogal een negatieve lading gekregen. Als we het nu over een ‘dieet’ hebben, bedoelen we vaak een kortdurende en tijdelijke ingreep in het voedingspatroon. Daarom proberen wij geen dieet te creëren maar een nieuw voedingspatroon die jij voor de rest van je leven kunt toepassen.

Afvallen, Voedingsadvies en Coaching bij Fitnessclub Energy

Voedingspatroon?

Een voedingspatroon moet duurzaam en geschikt zijn om het langdurig vol te houden zonder al te veel problemen. Vandaar dat wij gebruik maken van onze handige app die jou de mogelijkheid geeft gemakkelijker jou doel te behalen en vol te houden!

Hoe gaan wij te werk?

Op basis van een gewenst doel (afvallen/aankomen) maken we een persoonlijk plan waarmee we wekelijks gaan wegen en bijhouden wat het resultaat is.

De meesten doen dit met een voedingsplan waarbij je zelf gerechten moet gaan bereiden op basis van vastgestelde hoeveelheden. Dit doen wij niet!

Wij gaan een stapje verder, we maken gebruik van onze app die op basis van het gestelde plan voor jou recepten op maat gaat opstellen. Dit betekend dat je niet meer zelf hoeft uit te zoeken wat je gaat eten maar uit een receptenboek van meer dan 100 recepten zelf kan kiezen. 

Zelfs de boodschappenlijst kan worden uitgedraaid uit de app zodat je makkelijk boodschappen kunt doen voor de hele week!

Hierdoor wordt het makkelijker om gevarieerd bezig te zijn met je voeding.

Kosten?

Ben je lid bij onze sportclub of niet in beide gevallen kun je gebruik maken van de voedingsapp.

Prijs voor de club leden:
€10,- per 4 weken en is per 4 weken opzegbaar.

Prijs voor mensen die geen lid zijn bij onze sportclub:
€20,- per 4 weken (minimale periode van 12 weken) en daarna per 4 weken opzegbaar.

Geinteresseerd?

Ben jij geïnteresseerd in ons voedingsadvies en coaching programma of heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met ons.

Bel of mail

Nikolai Taldikin
info@fitnessclubenergy.nl
Bel ons: 06-41097506
Maandag - Vrijdag, 9:00-22:00

Fitnessclub Energy

Pim Mulierlaan 51
8443 DA
Heerenveen

Outdoor Bootcamp in Heerenveen | Fitnessclub Energy

Krachttraining voor vrouwen

Is krachttraining goed voor vrouwen? Krachttraining is zeker geschikt voor vrouwen en kan zelfs veel voordelen bieden. Veel vrouwen zijn terughoudend om krachttraining te doen omdat ze denken dat het

Lees verder »
Fitness voor tieners

Fitness voor tieners

Is fitness gezond voor tieners? Ja, fitness kan gezond zijn voor tieners, maar het is belangrijk dat ze het op een verantwoorde en veilige manier beoefenen. Regelmatige lichaamsbeweging, zoals krachttraining

Lees verder »