Afvallen

Afvallen op een gezonde manier?

Wil jij afvallen? Dat betekent dat je de vetten in je lichaam moet verbranden. Afvallen doe je namelijk niet door jezelf uit te hongeren of chemische afslankpillen te slikken. Hierbij deel ik met jou een aantal tips die jou zullen helpen sneller vetten te verbranden!

Afvallen, Voedingsadvies en Coaching bij Fitnessclub Energy

Afvallen door voedsel met een hoge thermogene effect

Dit is de hoeveelheid warmte geproduceerd door digestie (het proces in het lichaam waardoor het opgenomen voedsel in voedende stof omgezet wordt). Hierbij een aantal voorbeelden van voedingsmiddelen die je kunt eten: Broccoli, Amandelen, Soja, Kaneel, Paddenstoelen, Zoete aardappelen en Appels.

afvallen metabolisme-stofwisseling

Afvallen? Verhoog je stofwisseling!

Bij sommige voedingsmiddelen is het aangetoond dat deze de stofwisseling doen verhogen. Enkele voorbeelden: Groene thee, Chilipepers, Bosbessen en Grapefruit.

afvallen, Ervaar een proefles voor Fitness en groepstrainingen of bent u op zoek naar personal training? Wij bieden dit allemaal aan bij Fitnessclub Energy in Heerenveen. Neem contact met ons op.

Afvallen, door eetmomenten over de hele dag te spreiden

In plaats van het eten van slechts drie grote maaltijden. Probeer ongeveer zes tot acht kleine maaltijden per dag te eten. Dit zal je stofwisseling zeker verhogen.
afvallen, Voedingsadvies en Coaching

Eet producten met laag Glycemische index

De glycemische index is een maat voor de stijging van het glucosegehalte van het bloed na de inname van koolhydraten. Enkele voorbeelden van voedsel met lage glycemische index (minder dan 55): onder andere peulvruchten, pasta, zuivel, bepaalde soorten fruit als appels en sinaasappels.

Afvallen door meer eiwitten te eten

Eet meer eiwitten om een verzadigd gevoel te krijgen en te voorkomen dat je spiermassa verliest. Meer spiermassa betekend ook meer calorieverbranding in rust. Voedingsmiddelen zoals kip, kalkoen, lam, en rundvlees zijn geweldig eiwitbronnen.

afvallen, meer groeten

Schep meer groenten op

Kies voor meer groenten. Een extra portie groenten of salade in plaats van aardappels, pasta of rijst. Een groene smoothie met spinazie, avocado en andere groenten. Maak er iets speciaals van met kokosmelk, wat bessen of munt.

Afvallen en gezonde vetten

Verzadigde vetten zijn slecht voor je lijn en gezondheid. Gezonde vetten zijn echter onmisbaar voor je gestel. Deze vetten vind je bijvoorbeeld in avocado’s, zalm en olijfolie. Ze geven je een verzadigd gevoel, verlagen je cholesterolgehalte en zijn ook nog eens goed voor je huid en haar.

Ervaar een proefles voor Fitness en groepstrainingen of bent u op zoek naar personal training? Wij bieden dit allemaal aan bij Fitnessclub Energy in Heerenveen. The 30 HIIT Workout! Openingstijden

Vergeet niet te sporten!

Stimuleer je spiergroei en vetverbranding door middel van sport en behaal je doel sneller dan ooit! Dit versnelt het afvallen!

Ben jij geïnteresseerd om af te vallen?

Heb jij een stok achter de deur nodig met de juiste begeleiding?

Fitnessclub Energy stelt  jou in staat resultaten op persoonlijk trainingsniveau te behalen. Ben jij geïnteresseerd bekijk dan het onderstaande aanbod wat wij jou te bieden hebben.