Proefles

Ervaar een Proefles​

Wij helpen jou die eerste stap te zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Proefles. Zodat je zelf ervaart dat onze manier van trainen bij jou past.

Ervaar een proefles voor Fitness en groepstrainingen of bent u op zoek naar personal training? Wij bieden dit allemaal aan bij Fitnessclub Energy in Heerenveen. Doe mee met ons Afslank programma!

Weer fit en energiek voelen?

Stel je voor, je hoeft geen dieet te volgen of de lekkere dingen in het weekend te vermijden. Maar je daarnaast toch lekker, fit en energiek te voelen. Is dat niet wat iedereen wil? Dan is onze “The 30 Workout” Precies waar jij naar opzoek bent!

Krachttraining bij Fitnessclub Energy

Krachttraining in groepsverband?

Stel, je wilt werken aan je kracht maar wil dit niet op de standaard manier doen met toestellen. Je wilt in groepsverband sporten in een omgeving waar je toch elke keer worden uitgedaagd om je eigen grenzen te verleggen? Dan is onze “Group Strength Training” misschien wel iets voor jou!

Fitnessclub Energy voor fitness en groepstrainingen

Fitnessen elke dag van 05:00 tot 22:00?

Heb jij gewoon behoefte om op eigen gemak te fitnessen wanneer het jouw uitkomt maar dan zonder de drukte die je in elke sportschool terug ziet? Kom dan eens langs bij ons en ervaar het!

Behoefte aan personal training voor meer maatwerk?

Behaal maximale resultaat met personal training. Wil je meer tijd aan jezelf besteden? Goede voornemens om gezonder te leven en meer te sporten? Waar moet je beginnen? En hoe zet je door? Stel jij jezelf ook deze vragen? 

Dan is personal training dé oplossing!

Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of aan je spiermassa wilt werken. Door één op één te trainen, nauwkeurig je voortgang bij te houden én je voedingspatroon te herzien, helpt personal training bij ons jou om je persoonlijke doelen te behalen. Aan jezelf werken is een aangename bezigheid en geeft voldoening. De weg naar jouw persoonlijke einddoel mag daarom ook leuk zijn! 

Stel het niet uit
Boek nu een
Proefles

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om jou eerste training of intake in te plannen.

Bel of mail

Nikolai Taldikin
info@fitnessclubenergy.nl
Bel ons: 06-41097506
Maandag - Vrijdag, 9:00-22:00

Fitnessclub Energy

Pim Mulierlaan 51
8443 DA
Heerenveen

Wat zijn Anabolen?

Anabolen?! Anabolen (anabole steroïden) zijn synthetische stoffen die vergelijkbaar zijn met het mannelijke geslachtshormoon testosteron. Ze worden vaak gebruikt om spiermassa en kracht te vergroten en de prestaties te verbeteren,

Lees verder »
High Intensity Training (HIT)

High Intensity Training (HIT)

Wat is een High Intensity Training (HIT)? Een High Intensity Training (HIT) is een trainingsmethode die zich richt op korte en intense trainingssessies met minimale rustperiodes. Het doel van HIT

Lees verder »