Afslank programma

Ervaar een proefles voor Fitness en groepstrainingen of bent u op zoek naar personal training? Wij bieden dit allemaal aan bij Fitnessclub Energy in Heerenveen. Doe mee met ons Afslank programma!

Doe mee met ons afslank programma!

Wil jij op een verantwoorde en gezonde manier afslanken in 8 weken tijd? Zoek niet verder want dan is ons afslank programma echt iets voor jou!

Bij ons begrijpen we dat gewichtsverlies een persoonlijke reis is en daarom hebben we een speciaal 8-weken afslankprogramma ontworpen om je te helpen je doelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen voor een speciale gelegenheid, je gezondheid wilt verbeteren of gewoonweg lekkerder in je vel wilt zitten, ons programma is op maat gemaakt om jou te ondersteunen.

Ons team van deskundige trainers staat klaar om je gedurende het hele programma te begeleiden en te motiveren. We combineren effectieve trainingssessies met een persoonlijk voedingsplan dat is afgestemd op jouw individuele behoeften. We geloven in een holistische benadering van gewichtsverlies, waarbij zowel fysieke training als voeding een belangrijke rol spelen.

Tijdens de 8 weken zullen we samen werken aan het opbouwen van kracht, het verbeteren van uithoudingsvermogen en het verbranden van vet. Onze trainingssessies zijn gevarieerd en uitdagend, met een mix van cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en functionele bewegingen. We passen de intensiteit aan op basis van jouw fitnessniveau, zodat je op een veilige en effectieve manier kunt trainen.

Naast de trainingssessies zullen we je ook voorzien van nuttige informatie en begeleiding op het gebied van voeding. Onze voedingsdeskundigen zullen samen met jou werken aan het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten die je op de lange termijn kunt volhouden. We begrijpen dat elk individu uniek is, daarom is ons voedingsplan flexibel en aanpasbaar aan jouw voorkeuren en behoeften.

Gedurende het programma kun je rekenen op de ondersteuning van onze trainers en de gemeenschap van mededeelnemers. We geloven sterk in de kracht van onderlinge ondersteuning en moedigen je aan om ervaringen te delen, vragen te stellen en successen te vieren met anderen die hetzelfde doel nastreven.

Aan het einde van de 8 weken zul je niet alleen een zichtbaar verschil in je lichaam zien, maar ook een verbeterd gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen ervaren. Ons doel is om je te helpen een gezonde levensstijl te omarmen die je kunt volhouden, zelfs nadat het programma is afgelopen.

Dus als je klaar bent om een positieve verandering in je leven aan te brengen en je doelen op het gebied van gewichtsverlies te bereiken, schrijf je dan vandaag nog in voor ons 8-weken afslankprogramma. Neem contact met ons op voor meer informatie en om je plek te reserveren. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen op je reis naar een gezonder en fitter leven!

*Geen resultaat = Geld terug

Aangezien dit een bewezen programma is dat werkt (hier hebben veel mensen aan mee gedaan en mooie resultaten mee geboekt) zal het programma maar €150,- per deelnemer gaan kosten. En omdat ik zeker weet dat dit voor jou gaat werken krijg jij je geld terug als je niets bent afgevallen binnen deze periode!

Het gehele afslank programma (training en voedingsplan+voedingsapp) voor maar €150,-

*Lees de voorwaarden onderaan de pagina.

Je hebt keuze uit de volgende trainingen tijdens dit programma:

Iedereen kan vanaf nu inschrijven!

Bel of mail

Nikolai Taldikin
info@fitnessclubenergy.nl
06 - 41 097 506
Maandag - Vrijdag, 9:00-22:00

Fitnessclub Energy

Pim Mulierlaan 51
8443 DA
Heerenveen

*Toelichting geld teruggave VOORWAARDEN:
Bij geen resultaat* binnen 8 weken ontvangt u uw geld terug (zie toelichting hieronder).
Verdere toelichting:

U heeft uitsluitend recht op geld teruggave van €150,- euro wanneer u geen resultaat* hebt geboekt binnen de periode van 8 weken tijdens het afslank programma. Tevens is dit uitsluitend geldig als u zich hebt gehouden aan onze voedingsadviezen en het aantal trainingsdagen wat wordt aanbevolen (2-3 trainingsdagen per week of anders overeengekomen met de trainer). Bij tussentijds stoppen van het afslank programma heeft u geen recht op geld teruggaven.

*Onder resultaat wordt verstaan dat een deelnemer zal gaan afvallen, sommigen zullen 8 kilo of meer afvallen en sommigen minder.
Mocht u ziek worden of om een andere reden niet aanwezig kunt zijn tijdens de trainingsdagen meld dit dan bij de trainer. 8 weken afslank programma is een aan één gesloten periode en kan niet tussentijds gestopt worden.


Outdoor Bootcamp in Heerenveen | Fitnessclub Energy

Krachttraining voor vrouwen

Is krachttraining goed voor vrouwen? Krachttraining is zeker geschikt voor vrouwen en kan zelfs veel voordelen bieden. Veel vrouwen zijn terughoudend om krachttraining te doen omdat ze denken dat het

Lees verder »
Fitness voor tieners

Fitness voor tieners

Is fitness gezond voor tieners? Ja, fitness kan gezond zijn voor tieners, maar het is belangrijk dat ze het op een verantwoorde en veilige manier beoefenen. Regelmatige lichaamsbeweging, zoals krachttraining

Lees verder »