Crossbox Teens

Crossbox Teens - Fitnessclub Energy

Welkom bij ons Crossbox voor Teens-programma!

Bij ons speciaal ontworpen Crossbox-programma voor tieners draait alles om het bevorderen van gezondheid, fitheid en plezier bij jongeren in de leeftijdsgroep van 10-16 jaar. We geloven dat het belangrijk is om tieners op jonge leeftijd te betrekken bij een actieve en gezonde levensstijl, en Crossbox teens is de perfecte manier om dat te doen.

Onze deskundige coaches begeleiden tieners bij elke stap van hun fitnessreis. We passen de trainingen aan de leeftijd en het fitnessniveau van de tieners aan, zodat ze zich op een veilige en effectieve manier kunnen ontwikkelen. Ons programma omvat functionele bewegingen zoals tillen, springen, rennen en klimmen, waarbij de nadruk ligt op het aanleren van goede technieken en het bevorderen van correcte lichaamshouding.

Naast het verbeteren van fysieke fitheid helpt Crossbox voor Teens ook bij het opbouwen van zelfvertrouwen en discipline. Tieners leren samen te werken, uitdagingen aan te gaan en hun grenzen te verleggen. Onze positieve en ondersteunende omgeving stimuleert hen om hun doelen te bereiken en te groeien, zowel op fysiek als op mentaal vlak.

We begrijpen dat tieners een breed scala aan interesses en doelen hebben, daarom bieden we variatie in onze trainingen. Of het nu gaat om het opbouwen van spierkracht, het verbeteren van uithoudingsvermogen of gewoonweg plezier hebben tijdens het sporten, ons programma biedt voor elk wat wils.

Het is belangrijk op te merken dat de veiligheid van onze tieners altijd onze hoogste prioriteit heeft. Onze coaches zijn goed opgeleid en ervaren in het begeleiden van jongeren, en we zorgen voor een omgeving waarin tieners kunnen leren en groeien zonder zich zorgen te hoeven maken over blessures.

Crossbox Teens

Fysieke voordelen

Hoe meer tieners worden blootgesteld aan allerlei dingen als ze jong zijn, des te meer neurologische aansluitingen kunnen ze ontwikkelen en behouden de rest van hun leven. Daarnaast kan het programma in combinatie met een gezonde levensstijl sterkere spieren en botten, een gezondere lichaamscompositie, minder kans op overgewicht, minder risico op het ontwikkelen van diabetes type 2 en een gezondere bloeddruk en cholesterolgehalte opleveren.

Crossbox Teens

Emotionele voordelen

In het programma werken we met tieners aan sportiviteit, leiderschap, teamwork, luistervaardigheid, zelfdiscipline en omgangsvormen. Dit zijn allemaal vaardigheden, hoewel niet fysiek, die kinderen zullen helpen later in het leven succesvol te worden en een betere kijk op het leven te krijgen. 

Zodra hun lichamen fitter worden en zij hun capaciteiten uitbreiden, worden kinderen actiever en minder onzeker in andere atletische situaties.

Crossbox Teens - Fitnessclub Energy

Fitness als leefstijl

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat tieners plezier vinden in fitness. Verschillende gepubliceerde onderzoeken laten zien dat kinderen beweging net zo belangrijk vinden als hun ouders dat vinden. Als tieners opgroeien met de associatie dat sporten leuk is en ze de voordelen voor hun lichaam en gezondheid er duidelijk van inzien, dan is de kans groot dat fitness een prioriteit voor het leven blijft. Gezond eten wordt een natuurlijke en normale keuze en actief zijn wordt iets wat ze “gewoon” doen.

Leeftijdsgroepen

Wij vinden het van belang om de leeftijdsgroepen op te splitsen om op deze manier een beter en passender programma aan te kunnen bieden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om in eerste instantie te starten met een groep van 10 tot 12 jaar en een groep van 12 t/m 16 jaar. De oudere groep van 15 t/m 16 jaar zullen we ook in de toekomst gaan aanbieden.

Trainingsdagen en tijdstippen

  • Groep van 10 tot 12 jaar – Dinsdag om 16:00 tot 17:00
  • Groep van 10 tot 12 jaar – Donderdag om 16:00 tot 17:00
  • Groep van 12 tot 16 jaar – Dinsdag 17:00 tot 18:00
  • Groep van 12 tot 16 jaar – Vrijdag 17:00 tot 18:00 
Op basis van de animo zullen wij de dagen en trainingsuren gaan uitbreiden.

Groepsgrote en tarieven

Wij vinden het belangrijk de tieners zoveel mogelijk aandacht te geven en goed te kunnen begeleiden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de groepsgrote maximaal op 10 personen te houden.

Tarieven en abonnementen:

  • €31,45 per 4 weken (1x per week sporten). 12 weken abonnement.
  • €47,20 per 4 weken (2x per week sporten). 12 weken abonnement.

Gratis Proefles

Geïnteresseerd in Crossbox Teens?

Dus, als je tiener op zoek is naar een leuke en uitdagende manier om fit te worden, zichzelf uit te dagen en nieuwe vrienden te maken, dan is ons Crossbox voor Teens-programma de ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en deel te nemen aan onze energieke en stimulerende trainingsgemeenschap. We kijken ernaar uit om samen met jou en je tiener op weg te gaan naar een gezonder en fitter leven!

Bel of mail

Nikolai Taldikin
info@fitnessclubenergy.nl
Bel ons: 06-41097506
Maandag - Vrijdag, 9:00-22:00

Fitnessclub Energy

Pim Mulierlaan 51
8443 DA
Heerenveen

Outdoor Bootcamp in Heerenveen | Fitnessclub Energy

Krachttraining voor vrouwen

Is krachttraining goed voor vrouwen? Krachttraining is zeker geschikt voor vrouwen en kan zelfs veel voordelen bieden. Veel vrouwen zijn terughoudend om krachttraining te doen omdat ze denken dat het

Lees verder »
Creatine

Creatine

Wat is Creatine? Creatine is een lichaamseigen stof die veel voorkomt in onze spieren. Het wordt gebruikt als een bron van energie bij korte, krachtige inspanningen zoals sprinten en gewichtheffen.

Lees verder »