ToGo Healthy Meals

Gezonde maaltijden?

Gezonde maaltijden eten zonder lang in de keuken te staan? 

Fitnessclub Energy levert nu de ToGo Healthy Meals. Dit zijn gezonde kant en klare maaltijden die alleen maar verwarmd hoeven te worden.

Wat bieden wij in onze ToGo maaltijden?

Gezonde maaltijden

Juiste proporties

Wij nemen de zorgen voor jou uit handen en stellen de maaltijden juist samen.

Veel kant en klare maaltijden/salades die in de supermarkt te koop worden aangeboden zijn niet juist geproportioneerd in koolhydraten, vetten en eiwitten. Hierdoor krijg je niet de juiste hoeveelheid nutriënten binnen dat je lichaam werkelijk nodig heeft.

Naturel zonder sausjes

Onze maaltijden komen zonder sausjes of dressing en worden in een pure vorm aangeboden. Dit betekend dat jij zelf extra smaak kan geven met eigen saus of uiteraard naturel de maaltijd kunt eten.

Gezonde maaltijden

Lang houdbaar

Al onze maaltijden worden na het klaarmaken ingevroren en zijn hierdoor weken lang houdbaar. Bewaar jij de maaltijd gewoon in de koelkast i.p.v. de vriezer dan zijn ze tot wel 4 dagen houdbaar.

ONZE MISSIE EN VISIE

Waarom zijn wij als Fitnessclub hieraan begonnen? Wat willen wij hiermee bereiken?

De basis van een gezond lichaam...

De basis van een gezond lichaam is uiteraard gezonde voeding in combinatie met voldoende lichaamsbeweging. 

Wat gebeurt er als je gezonde voeding vervangt in ongezonde voeding? Je raad het al, dit is de basis van een ongezonde levensstijl wat uiteindelijk helaas resulteert in een ongezond lichaam.

Gelukkig heb je niet direct een ongezond lichaam na één keer ongezond eten maar naarmate je dit dagelijks gaat doen wordt het een heel ander verhaal. Je begint meer vetten op te slaan onder je huid maar erger nog ook rondom je organen(dit zie je helaas niet) en uiteindelijk wordt je vatbaarder voor verschillende ziektes.

Het heden

Vandaag de dag heeft iedereen het druk en is alles wat betreft eten veel makkelijker verkrijgbaar dan voorheen. Je kunt boodschappen thuis laten bezorgen en bij elk restaurant eten thuis laten bezorgen. Fantastisch toch?…

Ja, het gemak van bezorgen is werkelijk waar fantastisch. Alleen betekent dit ook dat wij als consumenten veel keuzes hebben in producten en maaltijden. Maar op basis van wat maken wij die keuzes? Ja, uiteraard op basis van gezondheid… NOT!

Op basis van GEMAK!

Bij een groot deel van ons staat gemak niet bepaald voor gezond.

Maar wat nou als gemakkelijke keuze in voeding toch wel gezond zou zijn? Dat zou betekenen dat wij als mensen beter zouden functioneren, minder vaak ziek zouden worden en dus ons vele malen gezonder zouden voelen.

Dit is precies de reden waarom wij ervoor hebben gekozen om gezonde kant en klare maaltijden aan te bieden. 

Wij willen mensen ook een gezonde keuze geven voor een kant en klare maaltijd. 

Maar de keuze is uiteraard aan jou 😉